• Tirols Ski-Dimension - Familievriendelijkheid naar het hoogste level
  Tirols Ski-Dimension - Serfaus-Fiss-Ladis Familieskigebied nummer 1 in de Alpen!
 • Skilanglauf Hoehenloipe Fotoquelle www.lightwalk.de (2)
  Wintersport is ook heerlijk buiten de piste. Wandelen, langlaufen, rodelen, de rust en natuur, wellness, culinaire hoogstandjes en natuurlijk genieten van de (klein)kinderen wanneer zij hun eerste bochtjes draaien...
 • Berta Snowmobil Fotoquelle Skischule Fiss-Ladis
  Hebben de kids het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook! De meeste skigebieden zijn goed ingesteld op kinderen, maar de één net iets meer dan de ander.....
 • Skifahrer in Serfaus-Fiss-Ladis Fotoqulle Sepp Mallaun
  Wanneer de Kids hun eerste bochtjes draaien en in goede handen zijn bij de skischool, hebben de ouders zelf even tijd om te 'knallen'.......
 • Header slideshow alpenweer
  Sneeuwhoogte en weerbericht per skigebied. Uitgebreid wintersportweerbericht op www.opdesneeuwhoogte.nl
 • Ski Blog
  In het Ski-Blog blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de skigebieden. Tevens vind je er handige tips en nuttige informatie voor je wintersportvakantie.

Ski-blog

Wintersport Arena Sauerland investeert opnieuw miljoenen Euro's in skigebieden

Wintersport Arena Sauerland 2018 8 persoons stoeltjeslift Winterberg 125 x 85

Bij Nederlanders is de Wintersport Arena Sauerland erg in trek, voor een dagje skiplezier of voor een langer verblijf. Wintersport is dan ook één van belangrijkste pijlers van het toerisme in de regio. Met maatregelen van ongeveer 15 miljoen euro willen exploitanten van skigebieden en langlaufgebieden de wintersport nog veiliger en comfortabeler maken. 

Wintersport groepsreis voor gezinnen met kinderen

Blog Wintersport grepsreis voor gezinnen PB 125 x 85<Advertorial>   Okee geef toe, wat is er nu leuker dan overdag je eigen kinderen, lachend van een piste naar beneden zien komen en in de avond gezellig een welverdiend drankje drinken met de andere ouders. Om ook voor jullie de wintersport een feest te laten zijn hebben wij een aantal praktische tips.

Geld lenen voor een wintersportvakantie

Feld lenen voor de wintersport 125 x 85Een wintersportvakantie is duur door alles wat erbij komt kijken. Welke kosten komen erbij kijken, hoe kun je ervoor zorgen dat deze kosten lager blijven en hoe kun je dit alles financieren?

Onbezorgd op wintersport met een goede autoverzekering

Nieuws Autoverzekering wintersport 125 x 85Je wil natuurlijk onbezorgd op wintersport. Dan is het van groot belang dat je een dekkende autoverzekering hebt in het buitenland. Maar hoe werkt die dekking? En wat doe je als je onverhoopt toch problemen krijgt met de auto tijdens de wintersportvakantie?

Voorbereid en veilig op wintersportvakantie

Nieuws Autoverzekering 125 x 85Op weg naar de wintersport kom je mogelijk zware weersomstandigheden tegen. Dan wil je natuurlijk dat de rit veilig verloopt zodat de vakantie niet al is afgelopen voordat deze goed en wel is begonnen.

Sneeuwhoogte Top 10

1Zwitserland / Engelberg
Dal : 0 cm.
Berg : 710 cm.
2Zwitserland / Andermatt
Dal : 30 cm.
Berg : 580 cm.
3Oostenrijk / Lanersbach/Hintertux
Dal : 40 cm.
Berg : 400 cm.
4Oostenrijk / Fulpmes
Dal : 10 cm.
Berg : 400 cm.
5Duitsland / Garmisch-Partenkirchen
Dal : 150 cm.
Berg : 370 cm.
6Frankrijk / Les Arcs
Dal : 80 cm.
Berg : 370 cm.
7Frankrijk / La Plagne
Dal : 10 cm.
Berg : 370 cm.
8Frankrijk / Montchavin- Les Coches
Dal : 10 cm.
Berg : 370 cm.
9Frankrijk / Peisey-Vallandry
Dal : 10 cm.
Berg : 370 cm.
10Zwitserland / Les Diablerets
Dal : 110 cm.
Berg : 350 cm.
Bron Meteo Consult B.V.

Wintersporthumor

Humor 3 350 x 300

Copyrights 2009 - 2018 Familieski.nl | Privacy | Disclaimer | Cookie Statement | Contact | Interessante media | Adverteren | Webservices Webse.nl